Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 1866 ΑΠΟΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/2/09 ΩΡΑ 19:00 -ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 1866

Στη χθεσινή του συνέλευση ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, ενημερώθηκε για την πανελλαδική συνάντηση αντιρατσιστικών ομάδων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 7 και 8 Φεβρουαρίου, από μέλη του που παραβρέθηκαν.
Αποφασίστηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης και δικτύωσης και με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού, 21 Μάρτη, να γίνουν δράσεις στην πόλη μας, με στόχο να σπάσουμε την προσπάθεια του επίσημου κράτους να παραμείνουν οι μετανάστες χωρίς δικαιώματα, εύκολη λεία στην άγρια εκμετάλλευση και ανά πάσα στιγμή απελάσιμοι.
Την Παρασκευή 20 Φλεβάρη μετανάστες και Έλληνες είναι καλεσμένοι στη γιορτή του Φ.Μ.Κ., στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία 1866. Με ένα κέρασμα και κουβέντα, για να γίνει η πλατεία χώρος συνεύρεσης και όχι παζάρι εργατικών χεριών. Γιατί θέλουμε να είμαστε κομμάτι αυτής της κοινωνίας και όχι περιθώριο και εκμεταλλευόμενο προϊόν. Γιατί τα παιδιά μας γεννιούνται και μεγαλώνουν εδώ, δε γνωρίζουν καμιά άλλη χώρα, καμία άλλη πατρίδα.
Η συνέλευση του Φ.Μ.Κ. είναι ανοικτή και για το επόμενο διάστημα θα γίνεται στο Εργατικό Κέντρο για να είναι πιο εύκολη η συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν να την παρακολουθήσουν. Κάθε Πέμπτη, 9 το βράδυ"

Αρχειοθήκη ιστολογίου