Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ανθρωποφύλακας δολοφονεί οδηγό στα Χανιά


Πέμπτη 26/2 ,συγκέντρωση - πορεία στις 7μ.μ. στη Πλατεία Αγοράς Χανίων


Σύντροφοι/ες απο τα Χανιά καλούν σήμερα Πέμπτη 26/2 ,σε συγκέντρωση - πορεία στις 7μ.μ. στη Πλατεία Αγοράς ,ενάντια στους ένστολους δολοφόνους με αφορμή τη δολοφονία πολίτη στη Σούγια απο ειδικό φρουρό της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Χανίων.



.....................................................

"Φονική ενέδρα χθες αργά το απόγευμα στη Σούγια του Δήμου Ανατολικού Σελίνου, στα νότια του νομού Χανίων."


Ο δράστης "στήθηκε" στο δρόμο που συνδέει το χωριό Λιβαδάς με τη Σούγια και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως όποιον οδηγό περνούσε! Το αποτέλεσμα; Ενας νεκρός, ένας σοβαρά τραυματίας και υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο τρίτου ατόμου, το οποίο ο δράστης δεν κατάφερε να σκοτώσει ή να τραυματίσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Ανατολικού Σελίνου σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, νεκρός είναι ο 48χρονος Ευτύχης Ζαμπιάκης από το Κουστογέρακο του Δήμου Ανατολικού Σελίνου. Τραυματίας ο Μιχάλης Πυροβολάκης από το χωριό Καμάρια του Δήμου Ανατολικού Σελίνου, επιχειρηματίας στη Σούγια. Το τρίτο άτομο δεν τραυματίστηκε.
Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα. Ο δράστης εξαφανίστηκε με άγνωστο τρόπο προς άγνωστη κατεύθυνση και η Αστυνομία είχε αποκλείσει τους δρόμους πρόσβασης στη Σούγια, σε μια προσπάθεια να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει.
Ο δήμαρχος του Δήμου Ανατολικού Σελίνου, Ελευθέριος Παπαδερός, αργά χθες το βράδυ μας είπε: "Στις εφτά παρά είκοσι με ειδοποίησαν ότι έφτασε στο χωριό τραυματισμένος ένας συγχωριανός μας, ο οποίος είχε πυροβοληθεί από άγνωστο άτομο. Ο άγνωστος πυροβόλησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και η σφαίρα τραυμάτισε τον οδηγό στο πρόσωπο και στην αριστερή ωμοπλάτη. Στη συνέχεια οι κάτοικοι της περιοχής ξεκίνησαν έρευνα και βρήκαν στο δρόμο από Λειβαδά προς Σούγια έναν άλλον συγχωριανό μας νεκρό έξω από το αυτοκίνητό του και επίσης είδαν πυροβολημένο το αυτοκίνητο ενός ακόμη ατόμου, επαγγελματία της περιοχής (ταξιτζή)".
Ο κ. Παπαδερός σημείωσε ότι ο δράστης είχε στηθεί στο δρόμο και πυροβολούσε αδιακρίτως όποιον περνούσε.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε το βράδυ με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καντάνου στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Ο δράστης διέφυγε με άγνωστο μέσο ενώ η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντόπισμό του.
Αργά τη νύχτα στην περιοχή παρέμεναν δυνάμεις από τα Αστυνομικά Τμήματα Παλαιόχωρας και Καντάνου, το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ - αστυνομικοί και ειδικοί φρουροί) και από το Τμήμα Ασφαλείας Χανίων.
Ως ύποπτος για τη δολοφονική ενέδρα αναζητείτο έως αργά τη νύχτα ένας υπάλληλος της Εξωτερικής Φρουράς της Δικαστικής Φυλακής των Χανίων.
(πηγή :http://www.haniotika-nea.gr/index.php?art_id=30641)

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Στα ορεινά του νομού, περαστικός σταμάτησε στο δρόμο να ζητήσει το λόγο από κάποιον που του φάνηκε ότι κάνει ζωοκλοπή ή λαθροκυνήγι. Ο άγνωστος πυροβόλησε τον περαστικό, τον εκτέλεσε εν ψυχρώ! Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε κοντινό χωριό, από όπου ξεκίνησαν κάποιοι, ξεχωριστά, προς το σημείο να δουν τι συνέβει. Μόλις εμφανίστηκε ο πρώτος, ο δολοφόνος τον πυροβόλησε και αυτόν για να μην υπάρχουν μάρτυρες του αυτοκινήτου του. Τον τραυμάτισε σοβαρά στο χέρι και στο κεφάλι. Στη συνέχεια πυροβόλησε και τον δευτερο που που έφτασε, ο οποίος του ξέφυγε στα χωράφια. Εκείνη τη στιγμή, τυχαία περνούσε αυτοκίνητο με οικογένεια, με μικρά παιδιά, τους οποίους ο φονιάς κυνήγησε να σκοτώσει. Ευτυχώς οι άνθρωποι πρόλαβαν να μπουν στο χωριό και γλίτωσαν. Ο δράστης κατευθύνθηκε στα Χανιά, όπου και τον έπιασαν οι μπάτσοι. Το όνομάτου Ξυπολιτάκης, 23 ετών, ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΚΑΣ στις αγροτκές φυλακές της Αγιάς....

Ως εδώ με τα ανθρωπόμορφα ένστολα τέρατα. Ως εδώ με το καθεστώς που τους εξοπλίζει για να το φυλάνε και να εκτελούν κατά συρροήν τους συνανθρώπους μας. Να καεί το σύμπαν, να γίνει της πουτάνας... ΦΤΑΝΕΙ...

Άμεση απάντηση Πέμπτη, 7:00, με συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς στα Χανιά και πορεία.

Σύντροφοι... ΕΚΔΙΚΗΣΗ...

( πηγή : http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=996252 )

.

Αρχειοθήκη ιστολογίου